Monipuoliset autonhuoltopalvelut

Autohuolto K Motors tarjoaa ajoneuvollesi vain parasta! Meiltä löydät laajan kirjon erilaisia huoltopalveluita autollesi. Olipa sitten kyseessä öljynvaihto tai vaativampi jakopääremontti, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Varaa huoltoaika nyt verkkolomakkeella

car maintenance

Kausihuolto

Toteutamme ajoneuvolle kausihuoltopalvelua, jossa käydään läpi auton toimivuuden kannalta olennaisia huoltokohteita. Tarkistamme ajoneuvosi nestemäärät sekä mikä on sen hetkisen auton kunto. Kausihuollolla varaudut siihen, että autosi toimii vuorokaudesta riippumatta siltä odotettavalla tavalla – turvallisesti ja luotettavasti.

Kausihuollon suorittaa 1-4 tuntiin, riippuen mitä autoon tarvitsee vaihtaa, tuntihinta 55€

Öljynvaihto

Moottoriöljyn tehtävä on voidella moottoria ja näin estää liian nopea kulumisen. Öljynvaihto on ehkä yksi auton tärkeimmistä huolloista. Ilman voitelua muodostuu kitkaa ja kone leikkaa kiinni lämpötilan noustessa moottorissa hyvin korkeaksi. Moottorin käydessä öljyyn kertyy polttoaineen palamisesta syntyviä palamisjätteitä sekä metallihiukkasia. Ne taas heikentävät öljyn voitelukykyä ja kuluttavat moottoria. Öljynvaihdolla saadaankin moottoriin paremmin voitelevaa, puhdasta öljyä.

Öljyn  vaihtovälit on muuttunut huomattavasti, ja autoon yleensä voidaan valita normaalin tai longlife öljyn käytöstä.

  • Normaali huoltoväli 1v/15000km
  • Longlife huoltoväli 2v/30000km
car maintenance

Jakohihnan vaihto

Autohuolto K motors vaihtaa autosi jakohihnan ja muut samassa yhteydessä vaihdettavat osat ammattitaidolla. Yleensä, kun puhutaan jakohihnan vaihdosta, tarkoitetaan todellisuudessa koko osasarjaa. Ohjainrullat ja kiristimet kuuluvat sarjaan, joten ne sopivat yhteen keskenään ja varmistavat luotettavan lopputuloksen ja toiminnan. Mikäli vesipumppu on jakohihnan pyörittämä, on sekin syytä uusia vaihdon yhteydessä.
Auton huoltokirjasta yleensä näet vaihtovälin kilometreinä tai vuosina. Jos ajat vain vähän vuodessa, saattaa aika (yleensä 5 vuotta), tulla täyteen, ennen kuin kilometrejä on kertynyt ohjeen mukainen määrä. Saat vaihtotiedon myös soittamalla meille, jolloin voimme automerkkikohtaisesta ohjelmasta katsoa vaihtotarpeen.

Mikäli autossasi on jakohihna, on sen vaihtoväli yleensä 90 000-120 000 kilometrin välillä. Kun kyseessä on vaativat olosuhteet kannattaa vaihtovälissä noudattaa lyhyempää vaihtoväliä, jotta varmistat ajoneuvosi toimivuuden jatkossakin. Jakohihna tulisi tarkistaa vähintään 2 vuoden tai 30 000 km välein. Mikäli matkantekosi pysähtyy jakohihnan katkeamisen vuoksi, on tapahtunut myös männän ja venttiilin yhteentörmäys josta voi seurata koko moottorin vaurioituminen.

Rengastyöt

Meiltä saat myös renkaiden allevaihdot ja asennukset. Teemme myös vannetyöt sekä tarvittaessa tilaamme ajoneuvoosi kokonaan uudet talvi- tai kesärenkaat.

car maintenance

Korjaamo hinnasto

  • Tuntiveloitus 55€/h
  • Tuntiveloitus 60€/h, asiakkaan omilla osilla
  • Ruostekorjaukset 64€/h
  • Öljynvaihto 35€
  • Vikakoodien luku 25€
  • Renkaiden vaihto alk. 25€
  • Tasapainoitus 35 €

Yhteystiedot

Autokorjaamo

Jukolantie 16

90410 OULU

p. 040 665 0858

Avoinna klo 8-16